Withlocals'tan hesabını kalıcı olarak silmesini hesap sayfan üzerinden talep edebilirsin. Silme işlemi aşamalı olarak gerçekleştirilir: Hesabın önce devre dışı bırakılır, ardından 30 gün sonra tamamen silinir.
Silme işlemi nasıl başlatılır?
Withlocals hesabına giriş yap.
Menüyü aç ve Profili düzenle seçeneğini seç. Bu işlem Hesabım sayfanı açacaktır.
Hesabını silmen mi gerekiyor? bölümüne kaydır.
Bununla buradan ilgilenin seçeneğine tıkla. Bu işlem Hesabı sil sayfasını açacaktır.
Neler olacağına dair bilgileri oku.
Hesabını neden silmek istediğini kısaca bize açıkla.
Onay alanına
deletekelimesini yaz.Hesabını kalıcı olarak silmek istediğini onaylamak için onay kutusunu işaretle.
Hesabı sil butonuna tıkla.
Onayladıktan sonra ne olur?
1 saat içinde hesabın devre dışı bırakılır ve tüm cihazlarında oturumun kapatılır.
Gelecekteki tüm rezervasyonların iptal edilir.
Gelecekteki tüm ev sahibi ödemeleri durdurulur.
Onayından 30 gün sonra, hesabına bağlı tüm bilgiler (rezervasyonlar, faturalar ve sohbet mesajları dahil) kalıcı olarak silinir.
Bu 30 gün içinde fikrini değiştirirsen hesabını hala kurtarabiliriz. Hesabının kayıtlı olduğu e-posta adresini bize ilet, biz de 30 günlük süre dolmadan hesabını geri yükleyelim.
Başlattığın bir silme işlemini iptal etme
Eğer 30 günlük süre dolmadan fikrini değiştirirsen, Hesabı sil sayfasını tekrar aç. "Hesap silme işlemin sürüyor" mesajını ve yanında Hesap silmeyi iptal et butonunu göreceksin. Silme işlemini durdurmak için bu butona tıkla.
Bilmende fayda var
Silme işlemi 30 gün sonra kalıcı hale gelir. Bu süre sona erdikten sonra hesabını geri yüklemenin hiçbir yolu yoktur.
Sadece pazarlama e-postalarını almayı durdurmak istiyorsan, hesabını silmek yerine herhangi bir pazarlama e-postasının altındaki abonelikten çıkma bağlantısını kullanabilirsin.
İlgili makaleler
