Je kunt Withlocals vragen om je account permanent te verwijderen via je accountpagina. De verwijdering verloopt in fasen: je account wordt eerst gedeactiveerd en na 30 dagen volledig gewist.
Hoe je de verwijdering start
Log in op Withlocals.
Open het menu en kies Mijn account.
Scroll naar het gedeelte Wil je je account verwijderen?.
Klik op Regel dat hier. Dit opent de pagina Account verwijderen.
Lees de informatie over wat er gaat gebeuren.
Vertel ons kort waarom je je account wilt verwijderen.
Typ het woord
deletein het bevestigingsveld.Vink het selectievakje aan om te bevestigen dat je je account permanent wilt verwijderen.
Klik op Account verwijderen.
Wat er gebeurt nadat je hebt bevestigd
Binnen 1 uur wordt je account gedeactiveerd en word je uitgelogd op al je apparaten.
Al je toekomstige boekingen worden geannuleerd.
Eventuele toekomstige uitbetalingen aan hosts worden stopgezet.
30 dagen na je bevestiging worden alle gegevens die aan je account zijn gekoppeld (inclusief boekingen, facturen en chatberichten) permanent verwijderd.
Tijdens die 30 dagen kunnen we je account nog herstellen als je je bedenkt. Laat ons weten met welk e-mailadres het account is geregistreerd, dan herstellen we het voordat de 30 dagen om zijn.
Een gestarte verwijdering annuleren
Als je je bedenkt voordat de 30 dagen om zijn, open dan opnieuw de pagina Account verwijderen. Je ziet een melding met de tekst "Je accountverwijdering is in uitvoering" en de knop Accountverwijdering annuleren. Klik hierop om de verwijdering stop te zetten.
Goed om te weten
De verwijdering is na 30 dagen definitief. Er is geen manier om je account te herstellen als die periode eenmaal voorbij is.
Als je alleen geen marketingmails meer wilt ontvangen, gebruik dan de afmeldlink onderaan een marketingmail. Je hoeft je account hiervoor niet te verwijderen.
Gerelateerde artikelen
