Ana içeriğe geç

Hesabını nasıl silebilirsin

Withlocals ev sahibi hesabımı nasıl silebilirim?

Withlocals hesabını ev sahibi profili yönetim sayfasından kendin silebilirsin. Silme işlemi kalıcıdır.

Silme işlemi nasıl başlatılır

  1. Withlocals web sitesine veya uygulamasına giriş yap.

  2. Ev sahibi panelinden Profili yönet seçeneğine dokun.

  3. Sayfanın en altına kaydır ve hesap silme bağlantısını aç.

  4. Nedeni belirt, onaylamak için Sil kelimesini yaz ve onay kutusunu işaretle.

  5. Hesabı sil seçeneğine dokun.

Sonrasında ne olur

  • 1 saat içinde: Hesabın devre dışı bırakılır ve tüm cihazlardan çıkışın yapılır.

  • 30 gün sonra: Hesabınla ilişkili tüm bilgiler kalıcı olarak silinir.

  • Bu 30 gün boyunca: Silme işlemini kendin iptal edebilirsin ve biz de hesabını senin için kurtarabiliriz.

Hesabını sildiğinde:

  • Gelecekteki rezervasyonların iptal edilir.

  • Rezervasyonlar, faturalar ve sohbet mesajları dahil olmak üzere hesap bilgilerin kaldırılır.

  • Gelecekteki ödemeler engellenir.

Fikrini mi değiştirdin?

Eğer hala 30 günlük süre içindeysen, tekrar giriş yap. "Hesap silme işlemin sürüyor" sayfasını ve üzerinde Hesap silmeyi iptal et butonu göreceksin; hesabını korumak için buna dokun. Giriş yapamıyorsan, hesabın kayıtlı olduğu e-posta adresini bize bildir, silme işlemini senin için durduralım. 30 gün geçtikten sonra hesap geri yüklenemez.

İlgili makaleler

Bu cevap sorunuzu yanıtladı mı?