Ana içeriğe geç

Hesabını nasıl silersin

Withlocals ev sahibi hesabımı nasıl silebilirim?

Withlocals hesabını ev sahibi profili yönetim sayfasından kendin silebilirsin. Silme işlemi kalıcıdır.

Silme işlemini nasıl başlatırsın

  1. Withlocals web sitesine veya uygulamasına giriş yap.

  2. Ev sahibi panelinden Profili yönet seçeneğine dokun.

  3. Sayfanın en altına kaydır ve hesap silme bağlantısını aç.

  4. Nedeni belirt, onaylamak için delete yaz ve onay kutucuğunu işaretle.

  5. Hesabı sil seçeneğine dokun.

Sonrasında ne olur

  • 1 saat içinde: Hesabın devre dışı bırakılır ve tüm cihazlarda oturumun kapatılır.

  • 30 gün sonra: Hesabınla ilişkili tüm bilgiler kalıcı olarak silinir.

  • Bu 30 gün içinde: Fikrini değiştirirsen silme işlemini iptal edebilir ve hesabı kurtarabiliriz.

Hesabını sildiğinde:

  • Gelecekteki rezervasyonların iptal edilir.

  • Rezervasyonlar, faturalar ve sohbet mesajları dahil olmak üzere hesap bilgilerin kaldırılır.

  • Gelecekteki tüm ödemeler engellenir.

Fikrini mi değiştirdin?

Eğer hâlâ 30 günlük süre içindeysen, hesabın kayıtlı olduğu e-posta adresini bize bildir; silme işlemini durdurup hesabı kurtaralım. 30 gün geçtikten sonra hesap tekrar geri yüklenemez.

İlgili makaleler

Bu cevap sorunuzu yanıtladı mı?