Je kunt je Withlocals-account zelf verwijderen vanaf de pagina voor het beheer van je hostprofiel. Verwijdering is permanent.
Hoe je de verwijdering start
Log in op de website of app van Withlocals.
Tik in je host-dashboard op Profiel beheren.
Scrol naar beneden en open de link voor accountverwijdering.
Vul de reden in, typ het woord Verwijderen om te bevestigen en vink het selectievakje voor bevestiging aan.
Tik op Account verwijderen.
Wat er nu gebeurt
Binnen 1 uur: je account is gedeactiveerd en je bent uitgelogd op alle apparaten.
Na 30 dagen: alle informatie die aan je account is gekoppeld, wordt definitief verwijderd.
Tijdens deze 30 dagen: je kunt de verwijdering nog zelf annuleren, en we kunnen het account voor je herstellen.
Wanneer je je account verwijdert:
Je toekomstige boekingen worden geannuleerd.
Je accountgegevens, inclusief boekingen, facturen en chatberichten, worden verwijderd.
Eventuele toekomstige uitbetalingen worden stopgezet.
Van gedachten veranderd?
Als je nog binnen de termijn van 30 dagen zit, log dan opnieuw in. Je ziet de pagina "Je accountverwijdering wordt verwerkt" met de knop Accountverwijdering annuleren; tik hierop om je account te behouden. Als je niet kunt inloggen, laat ons dan weten op welk e-mailadres het account is geregistreerd, dan stoppen we de verwijdering voor je. Zodra de 30 dagen voorbij zijn, kan het account niet meer worden hersteld.
Gerelateerde artikelen
