Foto's worden anders behandeld, afhankelijk van of je werkt aan een Withlocals Originals-ervaring of aan je eigen host-aanbod.
Withlocals Originals
Bij een Withlocals Originals-ervaring worden de foto's ingesteld door het Withlocals-team en gedeeld met alle hosts die deze ervaring aanbieden. Je kunt ze bekijken, maar je kunt ze niet wijzigen. Als een foto onjuist of verouderd is, neem dan contact op met het Withlocals-team.
Je eigen host-aanbod
Wanneer je een host-aanbod maakt of bewerkt, kun je in de stap Voeg je foto's toe afbeeldingen uploaden voor je ervaring.
Hoe te uploaden
Open ervaringen in je host-dashboard.
Zoek je host-aanbod onder Jouw host biedt en tik op bewerken.
Ga naar de stap Voeg je foto's toe.
Sleep afbeeldingen naar het uploadgebied, of tik erop om bestanden van je apparaat te selecteren.
Je kunt meerdere foto's tegelijk uploaden en elke foto verwijderen met de verwijderknop erop. Sleep foto's om de volgorde te veranderen; de eerste foto is gemarkeerd als Hoofdfoto en is de foto die gasten als eerste zien. Gebruik alleen foto's die je zelf hebt gemaakt of waarvan je de rechten bezit.
Goed om te weten
Het formulier vraagt om minimaal 5 foto's. Je hebt er ten minste één nodig voordat je kunt indienen.
Je kunt de foto's van je eigen host-aanbod later wijzigen door het te bewerken; de wijziging wordt dan opnieuw beoordeeld.
